Auto Tax

automobilizam - novosti i artikli
Sigurnost s kvalitetnim lancima za snijeg

Sigurnost s kvalitetnim lancima za snijeg

U našoj ponudi možete pronaći kvalitetne lance za snijeg u svim standardnim dimenzijama. Lanci za snijeg se lako montiraju i postavljaju kada dođe potreba za tim. Ipak, ako do sada niste postavljali lance na točak automobila, možda bi bilo dobro da isprobate za suhog i lijepog vremena – tek toliko da naučite montirati lance za snijeg.

U našoj web trgovini možete pronaći veliki izbor lanaca za snijeg, za gotovo sve dimenzije kotača, sve vremenske uvjete i vrste pogonskog sustava na vozilu. Nudimo dakle veliki izbor lanaca za snijeg, uz pristupačne cijene.

Slobodno odaberite prave lance za svoje vozilo – osobni automobil, SUV ili monovolumen.

Lanci za snijeg iz naše ponude rade na principu ručnog natezanja, što znači da je rijeeč o „klasičnim“ lancima koji se postavljaju ručno. Lanci se nategnu, i nakon laganog pokretanja vozila, lanci se naknadno dotegnu prema potrebi. Prednost ovakvih lanaca za snijeg je jednostavnost izrade i na kraju niska cijena za krajnjeg kupca. Pored toga, lance za snijeg odlikuje kvaliteta i otpornost na teške vremenske uvjete u kojima lanci za snijeg rade.

Za što lakše postavljanje, lanci za snijeg su izrađeni od više vrsta lančanih spojeva, koji su u različitim bojama. Upute o postavljanju lanaca jasno će navoditi kroz korake, čime je postavljanje olakšano i svaki će vozač znati kako se postavljaju i koriste lanci za snijeg.

Ne dopustite sebi da se pronađete u bezizlaznoj situaciji. Kupite si set lanaca za snijeg, i krenite na putovanje bez straha da ćete zapeti i biti primorani pozvati vučnu službu. Na vrijeme si kupite odgovarajuće lance za snijeg i izbjegnite potencijalno visoke troškove vučne službe. Nekada je isplativije imati lance spremne u prtljažniku, i ne koristiti ih, od samo jednog poziva u pomoć. Osim toga, s lancima u prtljažniku pokazat ćete da ste savjestan i oprezan vozač, te spremni na moguće loše vremenske uvjete. Na vrijeme kupite lance za snijeg, i ne dopustite si da o njima razmišljate kada je već kasno – kada ste zaglavili u snijegu i tražite načina kako da se izvučete.

Pogledajte ponudu i odaberite odgovarajuće lance za snijeg. Prava veličina lanaca, i model (ovisno o pogonskom sustavu) su kriteriji koje morate poštivati.