Auto Tax

automobilizam - novosti i artikli
Gumeni autotepisi za auto kao odlična zaštita

Gumeni autotepisi za auto kao odlična zaštita

Ako ste osoba koja se nekoliko puta dnevno (ili samo jednom dnevno) vozi u autu, postoji mogućnost da se godišnje vozite minimalno 365 puta, iako se većina ljudi godišnje vozi preko 1500 puta!

Svaki put kad ulazite u auto, vi ili vaši suputnici unose vlagu i onečišćenje. Jeste li se ikad zapitali čistite li svoj auto dovoljno često? Čistite li ga i iznutra ili ga čistite samo izvana?
Nemojte zaboraviti da je čist auto onaj koji je i iznutra i izvana uredan, a ne samo ispoliran na površini! Osim što je estetski bitno i osjećati ćete se bolje ako se vozite u čistom i preglednom autu, nečista unutrašnjost može donijeti razne probleme koje niste ni očekivali!

Gumi autotepisi za auto

Zbog čega gumi auto tepisi za auto?

Gumi autotepisi za auto danas su sve više popularni. Zašto? Razlozi su poprilično jednostavni. Dno auta nekako je nešto što ne gledamo puno i često zaboravimo da ga je potrebno čistiti, a itekako je bitno da bude čisto.

Ako dno vašeg auta pati od konstantnog izlaganja mokrim cipelama i prljavštini, ne samo da će se trajno uništiti i da će poprimiti neugodan miris koji ćete kasnije teško isprati iz auta, već dopuštate vlagi da uđe u auto te povećavate šansu da i mehanički dijelovi auta korodiraju.

Kako odabrati prave tepihe?

Postoje dvije vrste autotepiha, ali popularniji su gumi autotepisi za auto. To je iz razloga što su oni mnogo lakši za čišćenje, sve što je potrebno jest isprati ih vodom i staviti na sušenje. Suše se mnogo brže od tekstilnih i ne poprimaju mirise.

Obično imaju čepove na dnu koji im pomažu da se drže stabilno i ne kližu okolo po autu. Ako ste netko tko nema puno vremena ili volje da čisti podloške svako malo, onda je ova opcija svakako bolja za vas.

Također, oni su bolje ekonomski isplativi iz razloga što su jeftiniji nego tekstilni i rijeđe ćete morati kupovati nove jer se ne oštećuju i zaista dugo traju.

Postoje već gotove dimenzije za većinu modela automobila na tržištu tako da ne morate brinuti o pronalasku pravog proizvoda. Nemojte da vas zaobiđu gumi autotepisi za auto jer ćete kasnije možda požaliti.