Auto Tax

automobilizam - novosti i artikli
Dugotrajne H7 LED žarulje

Dugotrajne H7 LED žarulje

H7 LED žarulje sve se više koriste i važe za najbolji izbor (omjer uloženo/dobiveno). Napretkom tehnologije LED rasvjetna tijela pronalaze svoje mjesto u svakoj grani industrije, pa tako i u autoindustriji. Danas se LED žarulje sve više ugrađuju u automobile, potiskujući tako obične halogene žarulje iz upotrebe. Vrijeme je da i vi zamijenite žarulje u automobilu, i da umjesto halogenih sijalica ugradite H7 LED žarulje. LED žarulje imaju mnoge prednosti nad klasičnim halogenim sijalicama, pa je zamjena opravdana iz više razloga.

Prednosti H7 LED žarulje

Ako pišemo o prednostima H7 LED žarulje, prvo trebamo spomenuti dugi vijek trajanja takve sijalice. LED žarulje iz naše ponude imaju deklarirani vijek trajanja od oko 50.000 radnih sati. Ako ih usporedimo sa običnim halogenim žaruljama, vrijedi spomenuti znatno nižu potrošnju električne energije. To znači da će LED sijalica stvarati manje opterećenje na alternator i time rasteretiti rad motora.

Kvaliteta LED žarulja iz naše ponude vrhunska je i u skladu je sa svim EU direktivama. Kupovinom H7 LED žarulje iz naše web trgovine osigurali ste sebi kvalitetu proizvoda, dugotrajnost i dugoročnu uštedu. Pročitajte u nastavku koje su to glavne prednosti H7 LED žarulje u odnosu na halogenu žarulju.

Zamjena halogenih sijalica sa LED žaruljama

LED žarulje su najbolja zamjena halogenim žaruljama u automobilu, ali samo ako ste odabrali kvalitetan zamjenski proizvod. Zbog toga i jesmo tu – da našim kupcima osiguramo samo kvalitetu i proizvode pristupačne cijene. Odaberite model H7 LED žarulje koji po specifikaciji odgovara vašim potrebama. Naručite žarulje i uvjerite se u kvalitetu iz prve ruke.

H7 LED žarulje možete ugraditi u stare i nove automobile. Modeli koje nudimo u sebi imaju ugrađen električni sklop koji se brine da can-bus ne izbacuje grešku o pregorjeloj sijalici. Žarulje iz naše ponude izrađene su od aluminijskog kućišta, koje je otporno na okolne uvjete i služi za odvođenje toplote. Osim kućišta (pasivno hlađenje), H7 LED žarulje imaju ugrađen posebni ventilator (aktivno hlađenje) koji doprinosi još boljem odvođenju toplote i osigurava pravilan i dugotrajan rad LED žarulje.

Akumulatori se na tržištu mogu nabaviti u više različitih veličina i jačina. Više o tome ako slijedite linku.