Auto Tax

automobilizam - novosti i artikli
Cerada za auto je zaštita za svako godišnje doba

Cerada za auto je zaštita za svako godišnje doba

Cerada za auto je najefikasniji način kako zaštiti svog limenog ljubimca od vanjskih utjecaja bilo koje vrste, a ujedno i najisplativiji jer korištenjem cerade uklanjate troškove posebnih pranja i čišćenja, pa i troškove limara u slučaju da se vaš automobil nađe pod udarom tuče koja može uzrokovati oštećenja na autu. Cerada za automobile ima jako dugi vijek trajanja i možete je nebrojeno puta koristiti. 

Cerada za auto
Cerade štite automobile od tuče, sunca, kiše, prašine, …

Ovaj višenamjenski zaštitni pokrivač vašeg automobila ima samo jednu funkciju: zaštitnu. Cerada štiti auto od proljetnih promjena vremena i prljavih kiša, od jakih ljetnih vrućina i UV zraka te do svih mogućih nepogoda koje nas pogađaju u hladnije doba godine.

Zaštitite automobil od sunca i vremenskih nepogoda

Mnogi vozači nisu niti svjesni koliko loš utjecaj sunčeve zrake imaju na automobil. Dugotrajno izlaganje UV zrakama utječe i na boju i na lak limarije, ali i na unutrašnjost automobila koja postaje sve bljeđa. Ovo se osobito može uočiti na sjedalima, bez obzira na to jesu li platnena ili kožna.

Proljeće i jesen možda ne prijete toliko jakim zrakama, ali u tom se periodu često događaju razne promjene vremena koje sa sobom donose kišu, pljuskove, padanje lišća, navalu kukaca i još mnogo toga što će na vašem autu ostaviti svoje tragove. Cerada za auto, koja se može kupiti na https://www.withcar.hr, je odlična zaštita protiv svih ovih nepogoda.

Ako stanujete u blizini prirode, parka ili neke vodene površine mogli biste biti u još većim problemima jer je to dom mnogobrojnog bilja, drveća, insekata i ptica, i svi će oni ostaviti svoje tragove na vašem automobilu. Osobito je opasan ptičji izmet koji nagriza površinu automobila zbog svog alkalnog sastava. Korištenjem cerade za auto spriječit ćete ove nevolje, a vaš će ljubimac zadržati svoj originalni izgled.